ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ E-SHOP COPAKLIM.GR

Καλωσήλθατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.copaklim.gr που είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης υπηρεσιών της εταιρείας COPAKLIM E.E., που εδρεύει στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω της διαδυκτιακής διεύθυνσης www.copaklim.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Πληροφορίες / Αγορά Υπηρεσιών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε περίπου υπηρεσίες που αφορούν ψυκτικές εφαρμογές, εφαρμογές κλιματισμού καθώς και εφαρμογές συστημάτων καταγραφής.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι ενδεικτικές.

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο της copaklim είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα μετακίνησης του συνεργείου μας εκτός Θεσσαλονίκης. Τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η εταιρία COPAKLIM E.E. επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site της σε οποιαδήποτε στιγμή.

2. Πληροφορίες / Αγορά Προϊόντων

Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι ενδεικτικές.

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο της copaklim είναι σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) .

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο της copaklim περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς των προιόντων εώς την αποθήκη της μεταφορικής μας στην Θεσσαλονίκη.

Η περαιτέρω μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

3. Προγραμματισμός επίσκεψης

Ο προγραμματισμός της επίσκεψης του συνεργείου μας γίνεται με επικοινωνία από την εταιρεία εντός 3 εργάσιμων ημερών από την πώληση.

4. Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων γίνεται από την εταιρεία μας μόνο εφόσον δεν εκτελέσει την προπληρωμένη υπηρεσία στον χρόνο προγραμματισμού χωρίς καμιά επικοινωνία με τον αγοραστή και μόνο μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης του αγοραστή.

5. Πληρωμή

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα θέτει στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής:

1. Mέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Visa Electron, και Mastercard). Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας " Secure Socket Layer " που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. H COPAKLIM σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και επομένως δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.

2. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης στούς λογαριασμούς της εταιρείας μας (Προσοχή: σε περίπτωση που επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα στο τηλέφωνο +30 2311822972 ή στο [email protected]. Λίστα Τραπεζικών Λογαριασμών Επιλέξτε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεσή σας (υπάρχουν διαθέσιμα και τα IBAN κάθε τράπεζας, για τις ηλεκτρονικές σας καταθέσεις, προς διευκόλυνση σας):

ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογαριασμου
ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6873-143166-720 / ΙΒΑΝ GR6901718730006873143166720
EUROBANK : 0026.0094.02.0200860713 / ΙΒΑΝ GR8502600940000020200860713

Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας . Σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόνο έπειτα από επιβεβαίωση της κατάθεσή σας

3. Μέσω αντικαταβολής με την άφιξη του συνεργείου μας στον χώρο σας.

6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παραχωρείτε και είναι απαραίτητα για την διενέργεια των συναλλαγών σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν δημοσιοποιούνται

© 2015 Copa Klim. Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group