ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

1. Πληροφορίες / Αγορά Υπηρεσιών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε περίπου υπηρεσίες που αφορούν ψυκτικές εφαρμογές, εφαρμογές κλιματισμού καθώς και εφαρμογές συστημάτων καταγραφής.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι ενδεικτικές.

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο της copaklim είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα μετακίνησης του συνεργείου μας εκτός Θεσσαλονίκης. Τα έξοδα αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η εταιρία COPAKLIM E.E. επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site της σε οποιαδήποτε στιγμή.

2. Πληροφορίες / Αγορά Προϊόντων

Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι ενδεικτικές.

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο της copaklim είναι σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) .

Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο της copaklim περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς των προιόντων εώς την αποθήκη της μεταφορικής μας στην Θεσσαλονίκη.

Η περαιτέρω μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

3. Προγραμματισμός επίσκεψης

Ο προγραμματισμός της επίσκεψης του συνεργείου μας γίνεται με επικοινωνία από την εταιρεία εντός 3 εργάσιμων ημερών από την πώληση.

4. Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων γίνεται από την εταιρεία μας μόνο εφόσον δεν εκτελέσει την προπληρωμένη υπηρεσία στον χρόνο προγραμματισμού χωρίς καμιά επικοινωνία με τον αγοραστή και μόνο μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης του αγοραστή.

© 2015 Copa Klim. Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group