Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία μας "COPAKLIM" δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής – βιομηχανικής ψύξης και στον κλιματισμό από το 2002 και είναι πιστοποιημένη με σύστημα διαχείρισης ISO9001:2008.
Στεγάζεται πλέον σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και έχει στο δυναμικό της δέκα άτομα και 3 επαγγελματικά αυτοκίνητα.

Η τεχνογνωσία, η σωστή μελέτη για την κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη και η άριστη παροχή υπηρεσιών στην τεχνική υποστήριξη κατέστησαν την COPAKLIM μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο δημιουργώντας ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει πολλά από τα μεγαλύτερα αρτοποιία - ζαχαροπλαστεία, καταστήματα στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, ξενοδοχεία, αλυσίδες SUPER MARKET, καταστήματα μαζικής εστίασης, αγροτικές εγκαταστάσεις κα.

Η εταιρεία μας δίνει την δυνατότητα συμβολαίων 24ωρης τεχνικής υποστήριξης με την έκδοση Δελτίων Τεχνικής Υποστήριξης. Με την συνεχή της αναζήτηση και ενημέρωση στα πλέον καινοτόμα συστήματα και εφαρμογές στον τομέα της δραστηριότητας της έχει μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της για προτάσεις που προσφέρουν λύσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση των λειτουργικών εξόδων τους.

Η εξειδίκευση, ο σύντομος χρόνος απόκρισης και η άμεση αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων χάρισαν στην COPAKLIM την εμπιστοσύνη των πελατών της στην παροχή των υπηρεσιών της στον τομέα της τεχνικής κάλυψης.

© 2015 Copa Klim. Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis Group